10 feb 2009

NUDEC S.A.






Especialistes mundials en plaques transparents

La experiència acumulada en la fabricació de plaques transparents des de 1963 ens ha convertit en grans especialistes de reconegut prestigi internacional. Per això contem amb àmplies instal·lacions i sofisticades línies d’extrusió en constant adaptació a les novetats tecnològiques i a les necessitats del mercat.


Tecnologia de avantguarda

Des de 1958 ens hem adaptat als constants canvis en la tecnologia del nostre sector i, en conseqüència, hem invertit en equips tècnics per poder aportar un valor afegit als nostres productes. Amb l’equip actual podem oferir diversos serveis addicionals com:

Qualitat òptica. En els casos que aixì ho requereixin, proporcionem una excel·lent qualitat òptica, apta fins i tot per a la fabricació de miralls.
COEX
. L’actual maquinària de producció de NUDEC permet fabricar plaques coextrusionades de fins a cinc capes. Som especialistes en coextruir capes de protecció UV en diferents polímers.
Termoformat. Els nostres materials són termoformables. Disposem d’una termoformadora per testar els nostres productes i ajudar als nostres clientes a resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir en aquest aspecte.
Gravats. Contem amb una àmplia gama de rodillos amb la que oferim més de 130 gravats diferents. A més dels dibuixos estàndard, creem gravats personalitzats a partir d’idees o dissenys previs aportats pel client. Tots ells es poden aplicar a qualsevol dels nostres materials.
Corbats. Disposem de diferents instal·lacions per corbar les plaques d’aquelles aplicacions que ho requereixin.



Qualitat i Servei

Un dels objectius primordials de NUDEC és oferir sempre la màxima qualitat possible. Aquest principi s’aplica tant al producte com a l’atenció al client. El personal de NUDEC, ajudat per diversos sistemes informàtics, porta a terme un constant i exhaustiu control de qualitat en tots els processos. És per això que el nostre sistema de qualitat està certificat segons la normativa ISO 9001.

NUDEC S.A.
C/Pintor Vila Cinca, 24-28 P.I. Can Humet de Dalt
08213 – POLINYÀ DEL VALLÈS BARCELONA – SPAIN
Tel.: (+34) 93.713.27.00 FAX: (+34) 93.713.19.36